OpenTrends

OpenTrends és una empresa especialitzada en la implantació d’arquitectures i solucions de negoci mitjançant la utilització d’iniciatives i mòduls de les comunitats de programari lliure.

El nostre principal objectiu és oferir solucions tecnològiques de darrera generació amb una gran qualitat, una ràpida implantació i uns costos atractius gràcies a seva diferenciadora forma de treballar. En aquest sentit, l’alta especialització en arquitectura i plataforma java, combinada amb l’adopció d’iniciatives de l’àmbit del programari lliure, ofereix una oportunitat única de poder aconseguir solucions d’alta qualitat a costos reduïts.

OpenTrends juga el paper de catalitzador en l’adopció d’aquestes noves tecnologies traslladant al món empresarial solucions tècniques existents al món J2EE i open source.

Oferim al sector públic català solucions tecnològiques d’última generació amb qualitat, ràpida implantació i costos atractius. Per fer això, disposem d’un equip sènior d’arquitectes amb una mitja de 10 anys d’experiència.

www.opentrends.net