ExpertSystem

Expert System treballa en el camp de la intel·ligència artificial i l’analítica de dades amb tecnologia pròpia. És considerada pels principals analistes (Gartner, Forrester, etc.) com l’única empresa Europea dins del top 10 d’empreses del seu sector.

L’ecosistema català és reconegut i atrau inversió, no obstant això, per destacar en el desenvolupament d’aquesta tecnologia i invertir en el futur, es necessita no només ser una regió emprenedora, sinó també convertir-se en un hub de recerca. Expert System té una política específica per capitalitzar l’entorn emprenedor en valor de negoci, amb acords i projectes finançats en les principals universitats catalanes, manté a més una política activa de suport al desenvolupament del talent local mitjançant la promoció de beques i doctorats industrials.

Des de les oficines amb seu a Barcelona s’atrauen clients i inversió europea a través d’entitats lligades a la fintech i Insurtech. Organitzacions com l’Agència Espacial Europea, Europol o les Nacions Unides aposten per la tecnologia i els equips d’investigació d’Expert System a Catalunya per al desenvolupament de sistemes innovadors en la lluita antiterrorista, les gestió de fake news o la carrera espacial.

Expert System dedica prop d’1 milió d’euros anuals al desenvolupament de la tecnologia a les seves oficines de Catalunya. És l’únic fabricant amb presència real en el mercat català invertint en l’idioma i la seva cultura. Altres territoris consideren ja estratègics la “defensa” davant les GAFAM. França compta amb una detallada anàlisi estratègica per al desenvolupament a escala de la indústria de la Intel·ligència Artificial en el territori.

https://www.expertsystem.com