TICxCAT.Entregant la proposta

Un treball de 8 mesos l’ acabem de fer efectiu avui mateix. Amb molta il•lusió hem presentat la nostra proposta de valor del TICxCAT per al concurs de col•laboració Público Privada per la contractació dels serveis TIC del manteniment d’ aplicacions de la Generalitat de Catalunya liderada pel centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació.

Ha estat un treball intens en molts moments, un exercici de creativitat en moltes fases del Diàleg i al final un exercici de concreció de la proposta Técnica, i també un moment per fer aliances amb empreses multinacionals referents en el sector. TICxCAT ha estat capaç de ser percebut per varies d’ aquestes empreses com un consorci que aportar valor per la seva especialització i coneixement en algunes àrees d’ expertesa.

Per aquest motiu, hem formalitzat varies aliances i acords, alguns dels quals ens han permès presentar-nos també, per alguns dels LOTS, amb UTE amb alguna d’aquestes grans empreses. Disculpeu-me si no faig públic el nom de les empreses a data d’avui perquè l’obertura pública de la presentació de les ofertes és dilluns dia 16 i prefereixo no fer-ne cap esment fins a aquesta obertura pública.

El Consorci TICxCAT, ha nascut per col•laborar més enllà de la contractació que puguem tenir amb aquest concurs. Aquests mesos de treball, com hem comentat en alguns dels articles anteriors, ens han permès conèixer-nos mútuament guanyant inclús projectes conjunts per altres clients més enllà de l’administració. Amb aquesta tranquil•litat i il•lusió ens presentem perquè volem ser un actor important i referent per l’ administració Pública en aquest procés de modernització, que sense dubte serà un dels reptes de futur per la Generalitat de Catalunya en els propers anys.

TICxCAT, com a consorci, te més força per afrontar més projectes, i projectes més grans, que no cadascuna de les empreses individualment. Amb un coneixement que es genera des de el país i amb un esperit de col•laborar amb centres de recerca i tecnològics del territori per fomentar solucions i projectes innovadors, TICxCAT vol ser un referent al sector TIC que ens permeti exportar producte i coneixement arreu del món.
I sabeu una cosa ?. Això del TICxCAT enganxa.

Us confessaré que de vegades, quan em toca presentar-me davant d’ alguna persona, més d’una vegada, i imbuït pel procés de diàleg, m’ha sortit “Sóc en Baptista Borrell Borrell del TICxCAT”. Després he acabat matisant“ Bé, i de l’empresa UPCnet”.

TICxCAT és i será més que un consorci.

Baptista Borrell Borrell

Equip @TICxCAT

 

This entry was posted in General and tagged . Bookmark the permalink.