Ja podem dir que TICxCAT existeix. VISCA!.

Avui, dia 27 de Juliol s’ ha fet Públic el resultat de l’adjudicació del Diàleg competitiu pel manteniment de les aplicacions de la Generalitat de Catalunya. Una feina de 9 mesos de treball que ha vist els seus fruïts amb l’ adjudicació directa del LOT A6: ’ uns dels dos LOTS del Departament d’ensenyament que conté també una part molt important de components tecnològics, com també la participació de TICxCAT d’una forma indirecta en altres LOTS amb acords que hem fet amb d’altres empreses d’ àmbit internacional.

TICxCAT

Estem contents, satisfets del treball i i il•lusionats amb un projecte TICxCAT que comença avui. Del que més satisfets estem és que hem estat coherents durant tot el diàleg amb allò en que érem molt forts: Educació, mobilitat, portals, plataformes d’accés intel•ligent, serveis al ciutadà i coneixement del sector Universitari. Des de TICxCAT sempre hem apostat al primer dia en la part d’ aplicacions per centrar-nos i aportar el màxim de valor en allò en el que som els millors i tenim un tret diferencial. Per aquest motiu varem decidir una estratègia de presentar-nos en aquells LOTS on podríem maximitzar aquest valor d’ una forma directa, o bé d’una forma indirecta amb grans multinacionals de prestigi al sector.

Per empreses com Cast Info, iSOCO, NexTReT, Opentrends i UPCnet, tenir la oportunitat de formar part d’ aquesta elit reduïda d’ empreses que gestionaran les aplicacions de la Generalitat de Catalunya, és un Orgull i alhora una gran responsabilitat que afrontem amb passió i amb molta il•lusió.

Ara sí, TICxCAT ja existeix. Un camí per endavant..

Moltes felicitats a l’ equip.

This entry was posted in General and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.