Un exemple a seguir

Hem fet públic un procés de treball conjunt i un exemple de col·laboració entre tres empreses catalanes del sector TIC amb la voluntat d’aportar el màxim de valor pel país. La complementarietat dels serveis oferts per UPCnet, Nextret i Opentrends, amb un extens recorregut d’anys d’experiència treballant per la Generalitat de Catalunya es veu reforçat afegint a l’acord dues grans multinacionals de prestigi com TELINDUS i ALTEN.

Aquesta aliança demostra la nostra capacitat d’afrontar els màxims reptes que necessita el país alhora que comptem amb una visió global molt més enllà del propi territori. Esperem també que aquest pugui ser un exemple a seguir per altres empreses en un moment en el qual les TIC són claus per la competitivitat de les empreses i la racionalització de processos a l’Administració Pública.

Baptista Borrell
Director de Consultoria i Desenvolupament de Negoci
UPCnet

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.