iSOCO

IsocoiSOCO és una empresa internacional que ofereix serveis de consultoria i disseny de tecnologia d’avantguarda per optimitzar la relació d’una organització o organisme públic amb els seus clients i proveïdors, a través del desenvolupament de l’Economia en Xarxa

La història de la nostra empresa comença el 1999 amb la il · lusió de cinc investigadors de l’Institut d’Investigació d’Intel · ligència Artificial (IIIA) del Consell Superior d’Investigació Científica (CSIC) que van crear un centre de treball propi i es van expandir per diferents territoris arribant avui dia, un equip humà de més de 100 treballadors.

Disposem d’un centre de R + D propi (ILAB) que es manté com a referent internacional en projectes de recerca científica en tecnologia semàntica i intel · ligència artificial.

Acreditem creixement, solidesa financera, una llarga trajectòria, experiència i reconeixement de mercat amb nombrosos premis en diferents categories i clients de primer nivell, alguns d’ells líders en els seus respectius sectors.

Ens trobem en ple procés d’expansió i pretenem posicionar-nos en els principals mercats internacionals gràcies a la confiança dels nostres clients.

Missió

Contribuir al desenvolupament i posicionament de les empreses i institucions en l’Economia en Xarxa Transformem idees en solucions innovadores mitjançant tecnologia especialitzada, el nostre objectiu és millorar l’eficiència dels nostres clients creant solucions adaptades facilitant la gestió en línia.

Visió

Som un referent tecnològic, una nova categoria d’empresa TIC: especialistes en economia en xarxa i presents en els principals mercats.

Valor diferencial

Nova categoria de companyia IT especialitzada en Economia en Xarxa, amb centre de R + D propi. Oferim solucions innovadores, clau en mà, basades en tecnologia propietària.
Compromesos amb els valors de l’esport

www.isoco.com